Fårskinnstofflor är underbart varma, mjuka och sköna tofflor som lämpar sig perfekt för bistra vinterdagar när golven aldrig tycks bli riktigt varma. Inget värmer så gott som just dessa tofflor. Om fötterna blir kalla så blir ganska snabbt hela kroppen avkyld och detsamma gäller om fötterna hålls varma – på så sätt kan du hålla hela kroppen behagligt varm och slipper frysa.

Fårskinnstofflor håller en mycket hög kvalitet med genuina tillverkningsmaterial som skinn och fårpäls vilket också innebär att materialen andas och inte blir för varma. Tofflorna väger inte mycket och är lätta att ha med dig, de är härligt stoppade för bästa komfort och har en snygg och tidlös design.

Satsa på kvalitet

Se alltid till att du köper äkta vara när du investerar i ett par fårskinnstofflor. De ska vara fodrade med äkta mjuk fårpäls och utsidan ska vara av äkta skinn. Välj gärna en modell med en härlig krage och se efter att stickningsdetaljerna ser fina ut, eller be någon annan att se efter om du känner dig osäker på vad detta innebär. Flera bilder finns på fårskinnstofflor.se.

Förutom att tofflorna är sköna och funktionella är de även väldigt snygga och finns i flera olika modeller med olika utformning. Idag finns förutom den klassiska fårskinnstofflan också snygga, sköna slip-ins samt flera olika boots-modeller. Tofflorna finns både för dam, herr och barn och blir lätt en favorit för hela familjen. Ska du någonsin äga ett par tofflor ska du satsa på fårskinnstofflor – sedan behöver du inga andra tofflor!

Många tror nog att fårskinnstofflor är väldigt dyra, inte minst på grund av tillverkningsmaterialen. Men sanningen är att de inte är särskilt dyra med tanke på den kvalitet du får. Det handlar inte om någon förmögenhet, men det är en god investering i dig själv och dina fötter och vi vågar nog säga att du absolut inte kommer att ångra dig.

Fårskinn håller värmen bra