Jakt är ett stort intresse bland många och när man beger sig ut i skog och mark är det viktigt att vara rätt klädd. Därtill finns också många accessoarer och tillbehör som kan vara antingen bra eller bara roliga att ha och på jaktstil.se finns ett stort utbud av det mesta för jakten. På sidan kan man också läsa om jaktresor i Sverige och i Sydafrika, samt lämna intresseanmälan om man är intresserad av att delta i en sådan.

Jaktstil.se – jaktkläder för dam, barn och herr

En hel dag i skog och mark kräver att man bär kläder som håller en både varm och torr. Att sitta på pass är spännande men innebär också att man kan bli kall – speciellt om man inte har vädret på sin sida.

Det finns mängder av kläder anpassade för jakt, både vad gäller funktionalitet och utseende. Dom flesta jaktkläder har ett speciellt utseende där det till exempel är vanligt med skogsgröna och orangea färger men också olika färger med kamouflagemönster.

Jakstil.se har ett stort utbud av jaktkläder för både dam barn och herr. I samtliga kategorier kan man bland annat hitta följande plagg:

  • Byxor
  • Jackor
  • Huvudbonader

Under kategorin accessoarer och tillbehör kan man också hitta många olika produkter – alltifrån hattar och underställ till jakthorn och pannlampor. Här finns även en del att hitta till jakthunden – så som reflexväst och markskruv som man kan koppla hunden i när det är dags för paus i jakten.

Jaktstil.se har, förutom ett ordinarie utbud av jaktkläder, även en fyndhörna där man kan hitta varor till nedsatta priser.

Jaktresor

På jaktstil.se finns även en kategori som heter ”jaktresa – Sörmland och Sydafrika”. Jakten i Sörmland är en vildsvinsjakt på Tista slott och vad gäller Sydafrika kan man läsa om hur det är att jaga på en annan kontinent. För båda resorna finns en intresseanmälan att fylla i direkt på sidan och det går även att ställa frågor om dom olika jaktupplevelserna.

Övrigt

Jaktstil.se, som grundades 2018, har en vision om att sälja funktionella plagg som håller en hög standard rent stilmässigt. Sortimentet är handplockat och kommer från olika leverantörer och från olika delar av världen. Vill man läsa mer om jaktmode finns kategorin ”Stilguide” att hitta på sidan, där man kan lära sig mer om olika material, märken och stilar för just jaktkläder.

Jaktkläder, – accessoarer, – och resor